Med-Ona

info@medona.si

+386(0)15680781 (Pon – Pet: 10:00-14:00)

Med Ona

MED-ONA d.o.o.

Motnica 5,

1236 Trzin

Med-Ona se nahaja v Industrijsko obrtni coni Trzin.
Na prvem krožnem križišču uporabite tretji izvoz.
Tretja stavba na levi je Motnica 5, kjer so naši prostori.
Parkirišče je zagotovljeno pred in v odprti ogradi.

Ponedeljek:

Torek:

Sreda:

Četrtek:

Petek:

9h – 17h

7h – 15h

9h – 17h

8h – 20h

8h – 12h

Ponedeljek: 9h – 17h

Torek: 7h – 15h

Sreda: 9h – 17h

Četrtek: 8h – 20h

Petek: 8h – 12h

Zaposleni

Karin Komerički Kordež

diplomirana babica

Sem diplomirana babica in že od nekdaj mi je v veselje delati z ljudmi. Zdravje in družina kot najpomembne- jši človeški vrednoti sta temelj našega dela. Ob tem tudi sama osebnostno in strokovno napredujem ter tako prispevam h kvaliteti svojega dela.

Katja Milićević, dr.med.

specialistka ginekologije in porodništva

V življenju vsak piše svojo zgodbo. Prijaznost in strokovnost sta moji vodili pri delu. Študij in specializacijo sem opravila v Ljubljani. Svoje znanje sprotno izpopolnjujem z izobraževanji in uvajanjem novih metod zdravljenja. Ob podpori svoje družine in sodelavcev, mi volje in energije nikoli ne zmanjka.

Lilijana Šerjak

strokovna sodelavka

Sem mama in ženska, ki ljubi življenje. Z naturopatijo me povezuje njena filozofija celostne obravnave telesa, uma in duha. Verjamem, da človeka definirajo prav te tri prvine.

Mnenja naših pacientk

Hvala za toplo, spodbudno, profesionalno in informativno spremljanje nosečnosti.
Barbi
Pacientka
Nikoli se vam ne uspem iz srca zahvaliti za vso vašo energijo in čas, katerega ste mi posvetila v teh najinih skupnih mesecih. Zelo sem vam hvaležna da ste mi pomagali tako fizično kot psihično, res se vam vidi da vaš poklic opravljate s srcem. Od vas grem vedno pomirjena in z občutkom da bova vse uredili in se z veseljem vračam k vam v ambulanto.
Kaja O.
Pacientka
Rada bi podala povratno informacijo glede terapije pri terapevtki Lili Šerjak. Najprej naj pohvalim njeno zavzetost in natančnost, ko mi je demonstrirala gibe pri samomasaži. Od tu je šlo samo še na bolje. Z različnimi pripomočki je pazljivo izvajala maderoterapijo na nogah. Na taki terapiji sem bila prvič in nisem vedela, kaj lahko pričakujem. Moje telo je moralo predelati nepoznane občutke, ki jih je Lili sprožila ob pritisku na nevrolimfatične točke Ob terapiji je razlagala, kaj zastala limfa povzroča in kako se to kaže na telesu in tudi na človekovem delovanju. Spontano sva se zapletli v pogovor o stvareh, o katerih sem se le z zelo redkimi osebami lahko pogovarjala, pri čemer se mi je odprl povsem nov pogled na stvari. Po terapiji se počutim super. Zelo hvaležna za tako čudovito celostno izkušnjo!
Simona Č.
Pacientka

(01) 568 07 81

Svetovalni telefon

Možen tudi posvet po telefonu, po 
predhodnem dogovoru.
Telefonski posvet traja do 15 minut, cena je 30€.