Med-Ona

info@medona.si

+386(0)15680781 (Pon – Pet: 10:00-14:00)

Laserski posegi

Ginekologija

Estetika

Fotona 4D

Fotona4D® lasersko pomlajevanje obraza je revolucionarna nekirurška metoda, ki obraz pomladi in mu vrne sijoč videz. 

Play Video

Ponujamo tudi: glajenje gubic okoli ust, glajenje gubic okoli oči, glajenje gubic vratu in dekolteja

LipLase®  je neinvaziven postopek in ne vsebuje umetnih sestavin, saj se pri pacientih v ustnicah razvije njihov lastni kolagen. Z več prilagojenimi prehodi je mogoče doseči značilnosti »idealnih ustnic«, na primer polnost, volumen, pravilno ravnovesje med zgornjo in spodnjo ustnico in izrazita obroba ustnic.

SmoothEy je novi, neablativni način zdravljenja za učvrstitev periokularnega predela in zmanjšanje videza periorbitalnih gub. SmoothEye® bistveno učvrsti ohlapno in starajočo se kožo na vekah in periokularnem predelu, po njem pa je potrebnega malo ali nič okrevanja. Ker je udobje pacientov kar največje, je ta neinvazivni kozmetični postopek izredno priljubljen. Po nekaj tretmajih se izboljšajo elastičnost kože, celotna struktura in volumen, gube pa so znatno zmanjšane

Play Video

HaiRestart® stimulacija rasti las je učinkovita metoda za zdravljenje motenj izpadanja las. Ta inovativna rešitev je osredotočena na stimulacijo mirujočih lasnih mešičkov za spodbujanje rasti las.

VectorLift® je inovativna rešitev za neinvazivno dvigovanje obrvi in pomlajevanje zgornje veke. Ta edinstveni 3-stopenjski protokol zagotavlja izboljšanje peri-okularne estetike in estetike obrvi z dvigom repa obrvi in zoženjem zgornjih vek.

Fotonini visokozmogljivi sistemi z laserjem Nd:YAG in tehnologijo FRAC3® predstavljajo nove standarde učinkovitosti pri zagotavljanju varnega in učinkovitega odstranjevanja dlak, in sicer z uporabo inovativnega sistema, ki učinkovito uničuje mešičke dlak s kombinacijo selektivne in homogene fototermolize.  Za razliko od drugih valovnih dolžin je samo laser Nd:YAG varen za uporabo na vseh tipih kože. Fotonin inovativni sistem učinkovito cilja na področja površinske obdelave, medtem ko okoliška tkiva ostanejo nedotaknjena.

Natančno nadzorovana svetloba laserja Nd:YAG varno prodre v kožo, tako da učinkovito cilja na prekomerno aktivne žleze lojnice in zmanjša tveganje za nastanek novih vnetij. Za izboljšan videz brazgotin, nastalih zaradi aken, Fotona ponuja dopolnilno lasersko zdravljenje, ki temelji na natančnem in nežnem postopku laserskega pilinga, pri katerem se laserski žarek Er:YAG absorbira v zgornjih mikroslojih kože, da vaporizira brazgotinasto tkivo in stimulira proizvodnjo novega kolagena v dermisu.

Uspešni smo pri zdravljenju trdovratnih glivičnih sprememb na nohtih (onihomikoza) in plantarnih bradavicah.

Večstopenjsko kronično vnetno stanje kože obraza, ki se kaže kot rdečica ali oteklina, poudarjene kapilare, mestoma izbokline na koži kot papule ali mozolji. Spremembe lahko pečejo ali zbadajo, pri mnogih je prisotno tudi vnetje oči.

Z laserjem lahko umirimo vnetje in odstranimo kapilare. Vzročno bolezni ne moremo pozdraviti, lahko pa simptome omilimo in estetsko izboljšamo izgled kože.

Humani virusi papiloma (HPV) so velika družina virusov, saj poznamo več kot 200 tipov. Vsem je skupno, da okužijo vrhnjo plast kože ali sluznice in se tam razmnožujejo. Nekateri virusi pri tem ustvarijo značilne vidne spremembe, kot so bradavice/ kondilomi. Zdravila za to okužbo nimamo. Lasersko odstranjevanje je varna in najmanj boleča destruktivna metoda odstranjevanja. Značilno je hitro celjenje, minimalna brazgotina (pri velikih spremembah) ali sploh nič.

Uspešni smo tudi pri zdravljenju trdovratnih glivičnih sprememb na nohtih (onihomikoza).

Neželene razširjene žilice se najpogosteje pojavijo na nogah in na obrazu. Medtem ko gre na obrazu za pojav, povezan z nagnjenostjo k zardevanju in s staranjem kože zaradi sonca, se žilice na nogah razširijo zaradi venskega popuščanja. Pri žilicah na obrazu, trupu in okončinah, ki so ožje od 4 mm, je zdravljenje izbora laser. 

Fotobiomodulacija

Fotobiomodulacija s svetlobno energijo spodbuja naravno zdravljenje celic. Je klinično dokazana, neinvazivna metoda za lajšanje bolečin in zmanjševanje vnetij.

Deluje tako, da spodbuja obnavljanje tkiv, izboljšuje celično presnovo, pospeši kroženje limfe in mikrocirkulacijo krvi.

Uporabljamo jo lahko pri celjenju ran, lajšanju bolečin v sklepih, po poškodbah, po operacijah, za spodbujanje prekrvavitve in limfe pri oteklinah, pri vulvodiniji in slabši spolni funkciji.

(01) 568 07 81

Svetovalni telefon

Možen tudi posvet po telefonu, po 
predhodnem dogovoru.
Telefonski posvet traja do 15 minut, cena je 30€.