Katja Milićević, dr.med., specialistka ginekologije in porodništva

Leta 2004 sem zaključila medicinsko fakulteto v Ljubljani, sekundarij in specializacijo sem opravila v Univerzitetnem kliničnem centru, na Ginekološki kliniki in v Porodnišnici v Ljubljani.
Vodilo pri mojem delu je posluh za pacienta in strokovnost.
Družina je moj vir energije in motivacije.Karin Komerički Kordež, diplomirana babica

Zaključila sem srednjo zdravstveno šolo ter zdravstveno fakulteto v Ljubljani-smer Babištvo.
Imam veljavno licenco, v okviru katere se tudi redno izobražujem. Veseli me delo z ljudmi, še posebej z nosečnicami in otročnicami.
Zagovarjam profesionalen in prijazen pristop.Lilijana Šerjak, strokovna sodelavka

Sem mama in ženska, ki ljubi življenje. Po osnovni izobrazbi sem zdravstveni tehnik, danes pa delam tudi kot
naturopatinja Naturopatija se manj ukvarja s simptomi, bolj išče vzroke težav in deluje na človekovi lastni moči zdravljenja.

Moja naturopatska obravnava temelji na prehranskem svetovanju in pripravi naturopatskih jedilnikov, iridološkem pregledu, aurikuloterapiji, pripravi Bachovih cvetnih esenc in tuina masaži.
in
tuina Tuina masaža črpa svoja znanja iz modrosti tradicionalne kitajske medicine in se opira na akupresurne tehnike. Naše telo je iz mišic in kosti, organov in krvi, pa tudi iz energije, je iz snovnega in subtilnega dela.

Tuina terapevti z masažo sproščamo fizično telo, preko akupresurnih točk pa krepimo njegov energetski potencial.

O učinkovitosti tuina masaže obstaja več raziskav, ki govorijo o tem, da tuina masaža poveča prekrvavitev, zmanjša bolečine v vratu in križu, pomaga vzpostavljati dojenje, blaži depresijo in osteoartritis, olajša sindrom karpalnega kanala in še mnogo drugega.
terapevtka.
Z naturopatijo me povezuje njena filozofija, ker povezuje telo, um in duha. Verjamem, da vsakega človeka definirajo vse tri prvine.